Historisk postcentral bliver til luksushotel

Cases

Villa Copenhagen (VVS)


Historisk postcentral bliver til luksushotel

Projekt: Villa Copenhagen / Centralpostbygningen
Bygherre: Nordic Choice Hotels
Hovedentreprenør: HENT AS
Installatør: Caverion A/S
Systemleverandør: BROEN A/S


Den over 100 år gamle Centralpostbygning i Tietgensgade i København skal bygges om til et moderne luksushotel. Nordic Choice Hotels står bag den 25.000 m2 store bygning, der åbner i løbet af 2020. Hotellet, der kommer til at hedde Villa Copenhagen, får ca. 400 værelser og konferencefaciliteter med en tilhørende 1.200 m2 stor sal og wellness.


BROEN A/S er igen blevet valgt som leverandør til en større renoveringsopgave i København. Til den gamle centralpostbygning har vi leveret en samlet pakke af produkter til hhv. varme, køl og brugsvand.

”BROEN pakken” består af BROEN Ballofix® Full Flow kugleventiler og Ballorex strengreguleringsventiler, VSH Xpress rørsystemer og fittings og Wallofix rørsystemet.

For installatøren, Caverion A/S, var det fordelagtigt at samarbejde med en systemleverandør, da de derved ikke skal bruge unødig tid på logistik og koordinering.

”Jeg er rigtig glad for samarbejdet med BROEN og deres 10 årige systemgaranti giver ligeledes bygherren ro i maven.

Vi er meget tilfredse med BROENs produkter, hvor vi får den bedste kvalitet på markedet.

BROEN har ydet en enestående support og rådgivning i forhold til at få en løsning, hvor reguleringen med garanti vil virke”

Claus Ariel Mortensen
Projektleder
Caverion A/S


BROEN Ballofix® Full Flow

Bruges til varme/køl/brugsvand. Produktet er en nyhed på markedet og en helt ny ventilteknologi, der matcher kravene til pålideliglighed, effektivitet og kvalitet i moderne byggeri. Her får du et kompakt full flow design, fleksibilitet omkring samlingsteknologier og unik ventilidentifikation.

Læs mere


BROEN Ballofix® Full Flow og VSH Xpress ventilerBROEN Ballofix® Full Flow og VSH Xpress ventilerBROEN Ballofix® Full Flow ventiler


”Vi er stolte over at være en del af dette flotte og historiske byggeri og meget tilfredse med samarbejdet med Caverion og HENT.

De har været løsningsorienteret og valgt kvalitetsprodukterne i BROEN pakken, der sikrer et kompromisløst og holdbart resultat.

Vores nye Full Flow ventil i rustfrit stål, der har fået Red Dot designprisen, kombineret med det rustfrie VSH Xpress rørsystem passer perfekt ind i det femstjernede hotel”

Ricco Vornøe
Projektchef, ØST
BROEN A/SVSH Xpress rørsystem og ventilerVSH Xpress rørsystem og ventilerVSH Xpress rørsystem og ventiler


VSH XPress-systemet er et komplet sortiment af fittings, rør og værktøj. VSH XPress-systemprodukter fremstilles på unikke, topmoderne maskiner og vores fuldautomatiske produktion giver dig garanti for sikre produkter i meget høj kvalitet. Alle svejsede produkter gennemgår en læktest for at undgå problemer efter installation.

Med XPress-systemet får installatøren en komplet løsning med stor fleksibilitet, pålidelighed og brugervenlighed. Det gør installationen nem og hurtig.

Holdindsats gør forskellen

Når du handler med BROEN køber du ikke kun vores produkter. Vi stiller hver gang med et projektteam, der består af nøje udvalgte medarbejdere hver med specifikke fagkompetencer, hvilket sikrer at alt omkring leverancen går som det skal. Vi tager ejerskab over hele processen, fra valg af materialer, undervisning, teknisk rådgivning, koordinering og levering. Vi er mere end bare et system.

For Villa Copenhagen var projektteamet:

  • Lone Gehrt Toft (kundeservice, sikring af rettidig levering)
  • Lars Jørgensen (teknisk rådgivning)
  • Ricco Vornøe (koordinering, kursus og stikprøvekontrol)
  • Jakob Holm og Arne Nielsen (byggeweb, møder med rådgivere, korrekt ventilplacering og flows)


4 things to know – 1 place to go

Vi har gjort det komplekse enkelt - og vores rådgivning tager udgangspunkt i helheden og kundens behov, krav og økonomi. Med vores viden og brede produktportefølje kan vi tilbyde en samlet løsning, der både tilfører værdi til processen og optimerer/nedbringer spildtid i projekterings- og udførelsesfasen.

Det optimale samarbejde er typisk et resultat af en tæt dialog, fælles målsætninger og afstemte succeskriterier.

BROEN – komplet systemleverandør
Connect (samlingsmetoder)
Optimerede samlingsmetoder i forskellige materialer og dimensioner. Vi hjælper dig med valg af netop det system, som bedst matcher de krav der stilles til de forskellige installationstyper. BROEN er leveringsdygtig i en lang række af forskellige samlingsmetoder, der kan opfylde ethvert behov indenfor bl.a. typerne pres, push og gevind.

Distribute (rørsystemer)
Rør- og distributionsløsninger i forskellige materialer og dimensioner. Vi hjælper dig med en korrekt dimensionering samt valg af netop det system, som kan levere den komfort der ønskes. BROEN er leveringsdygtig i en lang række forskellige rørsystemer, så det er muligt at vælge installationstype efter behov og anvendelse. Det er endvidere muligt at kombinere systemerne, hvilket åbner mulighed for unikke løsninger med fokus på funktionalitet og kvalitet.

Regulate (flowregulering)
Effektiv flowregulering af komplette installationer sikrer optimal energiudnyttelse og højt komfortniveau. Vi hjælper dig med en korrekt dimensionering og valg af ventiltype til alle systemer. BROEN er den førende ventilleverandør indenfor en bred vifte er forskellige typer ventiler. Vores know how omkring installationer gør, at vi kan inddrage alle de nødvendige forhold, der sikrer det rette valg af ventil - hver gang.

Control (måling og overvågning)
Systematisk styring og overvågning af HVAC løsninger sikrer det mest energieffektive og driftsikre anlæg. Vi hjælper dig med at vælge den korrekte overvågningsløsning tilpasset de ønskede krav. BROEN leverer i samarbejde med Clorius Controls tilpassede CTS- og BMS-løsninger til bygningsinstallationer og er derfor unik helhedsleverandør indenfor HVAC-løsninger.


Kontakt os for yderligere oplysninger