Privacy policy

 

Privacy Policy (Se nederst for dansk tekst)

Introduction
At BROEN A/S we are committed to protecting your privacy. All personal data is processed in accordance with the applicable data protection laws. Our privacy policy outlines the actions we have taken to ensure this and provides details on how we treat any personal data you may submit to us. This privacy policy applies to the website broen.com and any other BROEN A/S owned websites. Please note that this policy applies to the information collected through these websites and not to websites maintained by other companies or organizations to which we link. This policy also applies to information that we collect from you or your employer if you are a contact at one of our customers, suppliers or prospective business partners.

• What information do we collect about you?

• How will we use your personal data?

• Legal basis for our processing of your personal data

• Information sharing and disclosure

• Your rights

• How long do we keep your personal data?

• Security

• Cookies

• Notification of Privacy Policy Changes

• Contact us

What information do we collect about you?
When contacting BROEN A/S through the website to request information about products and services or support, BROEN A/S could require you to provide the company with personal contact information such as name, email address, phone number, country, and company name. When subscribing to our newsletter BROEN A/S requires you to provide only your email address. As you navigate the company’s website, BROEN A/S may also collect information through the use of commonly-used information-gathering tools, such as cookies and Web beacons ("Web Site Navigational Information"). For more information on this see the "Cookies", "Third Party Cookies" and "Third Party Tracking" sections below. If you are a contact at one of our customers, suppliers, prospective business partners or business partners customer, we process your standard business contact information (name, e-mail address, telephone number etc.) and information regarding your employer. We collect this information from you directly, or from your employer. We also collect information from events that BROEN A/S host or co-host.

How will we use the information about you?
BROEN A/S use the collected personal data to respond to your questions, requested support or requests for newsletters. BROEN A/S may also use collected data for marketing purposes. For example, BROEN A/S may

use information you provide to contact you to further discuss your interest in our products and services and to send you information regarding the company, its affiliates, and its partners, such as information about promotions or events. If you are a contact at one of our customers, suppliers, prospective business partners or business partners customer, we process your personal data in order to communicate with your employer regarding our business. We may also use your personal data to market our products and services to your employer. Out of respect for your privacy, you may choose at any time to stop receiving our newsletters or other information emails by following the unsubscribe instructions or contacting us at gdpr@broen.com

Legal basis for our processing of your personal data
Our processing of your personal data for the purpose of responding to your questions and giving support is done on the basis of our legitimate interest of effectively communicating with you and providing you with quality support in an online environment. Our processing of your personal data for marketing purposes is done on the basis of our legitimate interest of marketing our products and services. If you are a contact at one of our customers, suppliers, prospective business partners or business partners customer, our processing of your personal data is done on the basis of our legitimate interest of effectively communicating with our business partners (processing orders).

Information sharing and disclosure
We will share your personal data with third parties only in the ways that are described in this privacy policy:

Service Providers We may provide your personal data to companies that provide services to help us with our business activities such as backup and other cloud services. These companies are authorized to use your personal data only as necessary to provide these services to us.

Subsidiaries, Parent or Sister Companies We may share personal and demographic information about you with other companies within the BROEN Group for the same purposes as described above in "Use of Information Collected".

Business Partners and Affiliates From time to time, BROEN A/S partner with other companies to jointly offer services (such as webinars). We may share your data collected in connection with your expression of interest in such services with business partners. BROEN A/S does not share your data with business partners unless you specifically accept to such sharing via an event registration form. BROEN A/S does not control our business partners’ use of the data that we collect, and their use of the information will be in accordance with their own privacy policies.

Other Third Parties We may also disclose your personal data to any third party with your prior consent to do so.

Legal Disclosure BROEN A/S reserves the right to use or disclose information provided if required by law or if the company reasonably believes that use or disclosure is necessary to protect the company’s rights and/or to comply with a judicial proceeding, court order, or legal process. If BROEN A/S is involved in a merger, acquisition, or sale of all or a portion of its assets, you will be notified via email and/or a prominent notice on our website of any change in ownership or uses of your personal data, as well as any choices you may have regarding your personal data.

International transfer of information In the event that BROEN A/S uses service providers or business partners established in a so-called third country outside the EU/EES, we will ensure, that your data only will be transferred, if the third country’s regulations ensure an adequate level of protection for your data and rights.

Your rights
You have the right to request a copy of the information that we hold about you. In some cases, you have the right to have us correct, update or delete your personal data that we process. You may ask us to have your personal data removed from any forum by emailing us at gdpr@broen.com or by contacting us by telephone +45 64 71 20 95. BROEN A/S will also forward the change requests to those with whom we have shared the information. You also have the right to object to or restrict the use of your personal data as well as the right to receive and transfer your data to other companies (portability). You also have the right to lodge complaints regarding our processing of your personal data to a supervisory authority.

How long do we keep your personal data?
We will retain your information for as long as your account is active or as needed to provide you services. We will retain and use your information as necessary to comply with our legal obligations, resolve disputes and enforce our agreements. If you are a contact at one of our customers, suppliers or prospective business partners, we will retain your personal data as long as we have an active business relationship with your employer, or as long as you are our contact at that customer or supplier. If we end our relationship with our customer or supplier where you are our contact, we may process your personal data for marketing purposes after our relationship with your employer has ended.

Security
The security of your personal data is important to us. We follow generally accepted standards to protect the personal data submitted to us, both during transmission and once we receive it. No method of transmission over the Internet, or method of electronic storage, is 100% secure, however. Therefore, we can´t guarantee it is absolute security. In the case of a personal data breach, BROEN A/S shall notify the controller without undue delay after becoming aware of a personal data breach.

Cookies
A cookie is a small text file that is stored on a user’s computer for record-keeping purposes. To serve you faster and with better quality, we use cookies on our website. We do not link the information we store in cookies to any personal data you submit while on our site.

If you reject cookies, you may still use our site, but your ability to use some areas of our site, such as contests or surveys, will be limited.

Third-Party Cookies
We use tools such as Google Analytics to collect anonymous data on the use of our site to improve the quality of your experience. This information includes internet protocol (IP) addresses, browser type, internet service provider (ISP), referring/exit pages, operating system, date/time stamp, and clickstream data. We use this information, which does not identify individual users, to analyze trends, to administer the site, to track users’ movements around the site, and to gather demographic information about our user base as a whole. The use of cookies by our partners, affiliates, tracking utility company, and service providers is not covered by our privacy policy. We do not have access or control over these cookies. Our partners, affiliates, tracking utility company and service providers may use session ID cookies to make it easier for you to navigate our site.

Links to other websites
Our website includes links to other websites whose privacy practices may differ from those of BROEN A/S. If you submit personal data to any of those sites, your information is governed by their privacy policies. We encourage you to carefully read the privacy policy of any website you visit.

Notification of Privacy Policy Changes
We may update this privacy policy to reflect changes to our information practices. If we make any material changes, we will notify you by means of a notice on our website prior to the change becoming effective. We encourage you to periodically review the website for the latest information on our privacy practices.

Contact us
If you have any questions, concerns or suggestions about our Privacy Policy or associated practices, please contact us at gdpr@broen.com

BROEN A/S
CVR: 71172511
Skovvej 30
DK-5610 Assens
Tel: +45 64 71 20 95
Mail: gdpr@broen.com

----------------------------------------------------

 

 

Fortrolighedspolitik

Introduktion
Hos BROEN A/S har vi som målsætning at beskytte dine personlige oplysninger. Alle personlige data bliver behandlet i overensstemmelse med de relevante databeskyttelseslove. Vores fortrolighedspolitik beskriver de handlinger, vi har foretaget for at sikre dette, og den giver detaljer om, hvordan vi behandler enhver form for personlige data, som du måtte overdrage til os. Denne fortrolighedspolitik gælder for webstedet broen.com og ethvert andet websted, som ejes af BROEN A/S. Vær opmærksom på, at denne politik gælder for de oplysninger, der indsamles via disse websteder, og ikke for websteder, der opretholdes af andre virksomheder eller organisationer, som vi linker til. Denne politik gælder også for oplysninger, som vi indsamler fra dig eller din arbejdsgiver, hvis du er kontaktperson hos en af vores kunder, leverandører eller potentielle forretningspartnere.

• Hvilke oplysninger indsamler vi om dig?

• Hvordan anvender vi dine personlige data?

• Retsgrundlag for vores behandling af dine personlige data

• Deling og videregivelse af oplysninger

• Dine rettigheder

• Hvor længe opbevarer vi dine personlige data?

• Sikkerhed

• Cookies

• Varsling af ændringer i fortrolighedspolitik

• Kontakt os

Hvilke oplysninger indsamler vi om dig?
Når du kontakter BROEN A/S via webstedet for at få information om produkter og tjenester eller support, kan BROEN A/S anmode om, at du opgiver dine personlige kontaktoplysninger til virksomheden, som f.eks. navn, e-mailadresse, telefonnummer, land og virksomhedsnavn. Når du abonnerer på vores nyhedsbrev, kræver BROEN A/S kun, at du opgiver din e-mailadresse. Når du navigerer på virksomhedens websted, kan BROEN A/S også indsamle oplysninger ved hjælp af almindeligt anvendte redskaber til informationsindsamling, såsom cookies og web beacons ("websitenavigeringsoplysninger"). Du finder mere information herom i afsnittene "Cookies", "Tredjepartscookies" og "Tredjepartstracking" herunder. Hvis du er kontaktperson hos en af vores kunder, leverandører, potentielle forretningspartnere eller kunder til forretningspartnere, behandler vi dine almindelige forretningskontaktoplysninger (navn, e-mailadresse, telefonnummer osv.) og oplysninger vedrørende din arbejdsgiver. Vi indsamler disse oplysninger direkte fra dig eller fra din arbejdsgiver. Vi indsamler også oplysninger fra begivenheder, som BROEN A/S er arrangør eller medarrangør af.

Hvordan anvender vi oplysninger om dig?
BROEN A/S bruger de indsamlede personlige oplysninger til at besvare dine spørgsmål, anmodning om support eller bestilling af vores nyhedsbreve. BROEN A/S kan også bruge indsamlede data til markedsføringsformål. For eksempel kan BROEN A/S bruge oplysninger, som du har afgivet, til at kontakte dig for at drøfte din interesse for vores produkter og tjenester og til at sende dig information vedrørende virksomheden, dens underselskaber og dens partnere, som f.eks. information om salgsfremstød eller begivenheder. Hvis du er kontaktperson hos en af vores kunder, leverandører, potentielle forretningspartnere eller kunder til forretningspartnere, behandler vi dine personlige oplysninger for at kunne kommunikere med din arbejdsgiver vedrørende vores virksomhed. Vi kan også bruge dine personlige data til at markedsføre vores produkter og tjenester til din arbejdsgiver. Af hensyn til respekt for dine personlige oplysninger kan du til enhver tid vælge at holde op med at modtage vores nyhedsbreve eller andre informations-e-mails ved at følge instruktionerne om afmelding eller ved at kontakte os på gdpr@broen.com

Retsgrundlag for vores behandling af dine personlige data
Vores behandling af dine personlige data med henblik på besvarelse af dine spørgsmål og ydelse af support sker på grundlag af vores berettigede interesse i at kunne kommunikere effektivt med dig og kunne yde dig kvalitetssupport i et online-miljø. Vores behandling af dine personlige data til markedsføringsformål sker på grundlag af vores berettigede interesse i at kunne markedsføre vores produkter og tjenester. Hvis du er kontaktperson hos en af vores kunder, leverandører, potentielle forretningspartnere eller kunder til forretningspartnere, sker vores behandling af dine personlige oplysninger på grundlag af vores berettigede interesse i at kunne kommunikere effektivt med vores forretningspartnere (behandling af ordrer).

Deling og videregivelse af oplysninger
Vi deler kun dine personlige data med tredjeparter på de måder, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik:

Tjenesteudbydere Vi kan overgive dine personlige data til virksomheder, der udbyder tjenester, der understøtter os i vores forretningsaktiviteter som f.eks. backup og andre cloud-tjenester. Disse virksomheder er kun bemyndiget til at bruge dine personlige data, i den grad det er nødvendigt for at levere os disse tjenester.

Datter-, moder- eller søsterselskaber Vi kan dele personlige og demografiske oplysninger om dig med andre virksomheder inden for BROEN Gruppen til samme formål som beskrevet herover i "Brug af indsamlede oplysninger".

Foretningspartnere og partnerselskaber Lejlighedsvis kan BROEN A/S samarbejde med andre virksomheder for i fællesskab at tilbyde tjenester (som f.eks. web-seminarer). Vi kan dele de af dine data, der er indsamlet i forbindelse med, at du har udtrykt interesse for sådanne tjenester med forretningspartnere. BROEN A/S deler ikke dine data med forretningspartnere, medmindre du specifikt samtykker i en sådan deling via en tilmeldingsformular til begivenheden. BROEN A/S kontrollerer ikke vores forretningspartneres brug af de data vi indsamler, og deres brug af disse oplysninger sker i overensstemmelse med deres egne fortrolighedspolitikker.

Andre tredjeparter Vi kan også videregive dine personlige data til enhver tredjepart med dit forudgående samtykke til at gøre dette.

Retlig videregivelse BROEN A/S forbeholder sig ret til at bruge eller videregive afgivne oplysninger, hvis dette kræves ved lov, eller hvis virksomheden rimeligvis antager, at brug eller videregivelse er nødvendig for at beskytte virksomhedens rettigheder og/eller for at opfylde en retssag, domstolsbeslutning eller retlig proces. Hvis BROEN A/S er involveret i en fusion, erhvervelse eller et salg af alle eller dele af dens aktiver, vil du blive underrettet via e-mail og/eller en fremtrædende meddelelse på vores websted om enhver ændring i ejerskab til eller anvendelse af dine personlige data, såvel som enhver valgmulighed, du måtte have vedrørende dine personlige data.

International overførsel af oplysninger I tilfælde af at BROEN A/S gør brug af tjenesteudbydere eller forretningspartnere, der er etableret i et såkaldt tredjeland uden for EU/EØS, vil vi sikre, at dine data kun vil blive overført, hvis tredjelandets lovgivning sikrer en passende grad af beskyttelse af dine data og rettigheder.

Dine rettigheder
Du har ret til at anmode om en kopi af de oplysninger, vi opbevarer om dig. I nogle tilfælde har du ret til at kræve, at vi retter, opdaterer eller sletter de personlige data, som vi behandler om dig. Du kan bede os om at få dine personlige data fjernet fra ethvert forum ved at e-maile os på gdpr@broen.com eller ved at kontakte os på telefon +45 64 71 20 95. BROEN A/S vil også videresende dine anmodninger om ændringer til dem, vi har delt dine oplysninger med. Du har også ret til at gøre indsigelse mod eller begrænse brugen af dine personlige data, såvel som ret til at modtage og overføre dine data til andre virksomheder (portabilitet). Du har også ret til at indgive klager til en tilsynsmyndighed vedrørende vores behandling af dine personlige data.

Hvor længe opbevarer vi dine personlige data?
Vi vil opbevare dine oplysninger, så længe din konto er aktiv, eller så længe som påkrævet for at yde dig tjenester. Vi vil opbevare og bruge dine oplysninger i det nødvendige omfang for at kunne opfylde vores retlige forpligtelser, løste tvister og overholde vores aftaler. Hvis du er kontaktperson hos en af vores kunder, leverandører eller potentielle forretningspartnere, vil vi beholde dine personlige data, så længe vi har en aktiv forretningsrelation med din arbejdsgiver, eller så længe du er vores kontaktperson hos denne kunde eller leverandør. Hvis vi afslutter relationen til vores kunde eller leverandør, hvor du er vores kontaktperson, kan vi behandle dine personlige data til markedsføringsformål, efter at vores relation til din arbejdsgiver er afsluttet.

Sikkerhed
Sikkerheden for dine personlige data er vigtig for os. Vi følger de generelt accepterede standarder for at beskytte de personlige data, der er overgivet til os, både under overførsel, og når vi har modtaget dem. Ingen overførselsmetode via internettet eller elektronisk lagringsmetode er dog 100 % sikker. Derfor kan vi ikke garantere, at der er absolut sikkerhed. I tilfælde af brud på persondatasikkerheden vil BROEN A/S uden unødig forsinkelse underrette den dataansvarlige om et brud på persondatasikkerheden.

Cookies
En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på en brugers computer til registreringsformål. For at kunne betjene dig hurtigere og med bedre kvalitet bruger vi cookies på vores websted. Vi forbinder ikke de oplysninger, vi gemmer i cookies, til nogen personlige data, som du opgiver, når du besøger vores websted.

Hvis du afviser cookies, kan du stadig bruge vores websted, men din mulighed for at bruge nogle områder af vores websted, f.eks. konkurrencer eller spørgeskemaer, vil være begrænset.

Tredjepartscookies
Vi bruger redskaber som f.eks. Google Analytics til at indsamle anonyme data om brugen af vores websted for at forbedre kvaliteten af din oplevelse. Disse oplysninger omfatter internetprotokoladresser (IP-adresser), browsertype, internet service provider (ISP), henvisende sider og udgangssider, operativsystem, dato/tidsstempel og clickstream-data. Vi bruger disse oplysninger, som ikke identificerer individuelle brugere, til at analysere trends, til at administrere siden, til at spore brugernes bevægelser rundt på siden og til at indsamle demografiske oplysninger om vores brugergrundlag som helhed. Brug af cookies hos vores partnere, datter-/søsterselskaber, trackingfunktionsvirksomhed og tjenesteudbydere er ikke omfattet af vores databeskyttelsespolitik. Vi har ikke adgang til eller kontrol over disse cookies. Vores partnere, datter-/søsterselskaber, trackingfunktionsvirksomhed og tjenesteudbydere kan bruge session ID-cookies for at gøre det nemmere for dig at navigere på vores websted.

Links til andre websteder
Vores websted indeholder links til andre websteder, hvis fortrolighedspraksis kan være forskellig fra BROEN A/S. Hvis du opgiver personlige data til nogen af disse websteder, er dine oplysninger dækket af deres fortrolighedspolitik. Vi opfordrer dig til at læse fortrolighedspolitikken omhyggeligt for ethvert websted, som du besøger.

Varsling af ændringer i fortrolighedspolitik
Vi kan opdatere denne fortrolighedspolitik for at afspejle ændringer i vores informationspraksis. Hvis vi udfører nogen materielle ændringer, vil vi underrette dig ved hjælp af en meddelelse på vores websted, før ændringen træder i kraft. Vi opfordrer dig til at gennemgå webstedet med jævne mellemrum for at få den seneste information om vores fortrolighedspraksis.

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål, overvejelser eller forslag vedrørende vores Fortrolighedspolitik eller tilhørende fremgangsmåder, så er du velkommen til at kontakte os på gdpr@broen.com

BROEN A/S
CVR: 71172511
Skovvej 30
DK-5610 Assens
Tlf.: +45 64 71 20 95
E-mail: gdpr@broen.com