Se vores ledige stillinger og kom med på rejsen.

Karriere

Karriere

BROEN er en global virksomhed og dermed også en global arbejdsplads. Vi har mange selskaber rundt om i verden, og vores forretningsområder er repræsenteret i forskelligt omfang i de enkelte selskaber. Ledelseskulturen og værdierne fra BROEN i Danmark genfindes i alle dele af organisationen, uanset hvor i verden vi befinder os. På den måde kan du være sikker på altid at møde den samme tilgang til opgaverne og den samme service.

På vej mod nye mål
Mennesker gør hele forskellen. Mennesker skaber vores virksomhed og får ting til at lykkes. Medarbejderne er vores vigtigste ressource og grundlaget for vores succes.

Derfor gør vi en stor indsats for at sikre et godt arbejdsmiljø og den enkeltes personlige og faglige udvikling. Vi vægter både medarbejderudvikling og ledelsesudvikling højt, så alle medarbejdere har mulighed for at være på forkant med udviklingen inden for deres fag­område og realisere deres individuelle potentiale. Det medvirker til, at du møder motiverede, fleksible og serviceorienterede medarbejdere hos BROEN. Medarbejderstaben er kendetegnet ved deres store loyalitet, som gennemsyrer alt arbejde hos BROEN.

Hverdagen hos BROEN
Som medarbejder hos BROEN er hverdagen præget af et travlt miljø med mange udfordringer. Medarbejderne arbejder sammen på tværs af forretningsområder og landegrænser og vores kultur og værdier forbinder os på tværs af kontinenter, landegrænser og tidszoner.

Dine muligheder
Vi tilbyder studiejobs, praktikophold, projektarbejde og fuldtidsstillinger.
Er du interesseret i at arbejde for BROEN send da venligst din uopfordrede ansøgning til: hr@broen.com