Se vores ledige stillinger og kom med på rejsen.

Karriere

Karriere

Her kan du læse mere om BROEN som arbejdsplads og blive klogere på vores kultur, ledelse og medarbejderfilosofi.

BROEN producerer ventilteknologi til regulering af vand, luft og gas og leverer komplette løsninger inden for VVS-installationer, fjernvarmeventiler og ventiler til naturgas.

BROEN er en global virksomhed og dermed også en global arbejdsplads. Vi har mange selskaber rundt om i verden, og vores forretningsområder er repræsenteret i forskelligt omfang i de enkelte selskaber.

Ledelseskulturen og værdierne fra BROEN i Danmark genfindes i alle dele af organisationen, uanset hvor i verden vi befinder os. På den måde kan du være sikker på altid at møde den samme tilgang til opgaverne og den samme service.

 

Mangfoldig medarbejderstab
I Danmark er vi ca. 150 medarbejdere, og vi beskæftiger blandt andet sælgere, ingeniører, procesoperatører og mange flere. 

Vi har og ønsker en mangfoldig medarbejderstab. Det betyder, at vi er forskellige i forhold til køn, alder, etnicitet, persontyper og faglighed og det, mener vi, er en styrke og fremmer kreativitet og læring.

Til trods for vores forskelligheder, bidrager vi alle til helheden ved BROEN.

Personlig og faglig udfordring
Vi vægter både medarbejderudvikling og ledelsesudvikling højt, så alle medarbejdere har mulighed for at være på forkant med udviklingen inden for deres fagområde og realisere deres individuelle potentiale. 

Vi lægger vægt på den løbende og åbne dialog ledelse og medarbejdere imellem.

 

Hverdagen hos BROEN
Som medarbejder hos BROEN er hverdagen præget af et travlt miljø med mange udfordringer. Medarbejderne arbejder sammen på tværs af forretningsområder og landegrænser og vores kultur og værdier forbinder os på tværs af kontinenter, landegrænser og tidszoner.

En kultur præget af sammenhold
Du bliver en del af en virksomhed med et stærkt sammenhold, hvor kollegaer hjælper hinanden og arbejder på at løse opgaverne i fællesskab.

Vi har også mange fejringer – når nye medarbejdere kommer til, jubilæer, fødselsdage og sociale arrangementer. Vores personaleforening sørger for de rigtige rammer, når virksomheden samles og der inviteres til sommerfest, løb eller juleafslutning.

Vi sørger for at arrangere lidt for enhver smag, og man deltager selvfølgelig i arrangementerne i det omfang, man har tid og lyst til.

I vores kantine bliver der hver dag serveret salatbar og lune retter, og her mødes vi på kryds og tværs af afdelingerne.

 

Studerende har også en plads
Vi samarbejder med studerende på videregående uddannelser.

Som studerende har du mulighed for at afprøve teorier i praksis og få et indblik i, hvad vi arbejder med ved BROEN. Du vil typisk være i praktik og blive tilknyttet en specifik opgave i et semester eller komme til at arbejde med en konkret opgave fra hverdagen i løbet af et semesterprojekt.

Det er vigtigt for os, at både den studerende og virksomheden får udbytte af praktikopholdet eller semesterprojektet. Derfor tager samarbejdet altid udgangspunkt i en konkret problemstilling fra hverdagen, som virksomheden og den studerende kan samarbejde om at løse.

 

Godt i gang som ny medarbejder
Det er vigtigt for os at du som ny medarbejder kommer godt i gang. Derfor sørger vi for, at den nye medarbejder får en introduktion til virksomhed og en grundig oplæring til sine opgaver og dermed bliver klædt på til jobbet.

Når du er rundt i virksomheden, får du samtidig hilst på dine nye kollegaer, lært dem bedre at kende og får indblik i de fagområder og kompetencer, kollegaerne har.

Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til HR@broen.com