Karriere

Procesoperatør

Om jobbet

Klik her og søg jobbet via Simply Job

Som procesoperatør har du helt sikkert nok af potentielle arbejdspladser at vælge mellem. Men hvorfor så ikke vælge en bundsolid virksomhed, som – ud over at være markedsleder – investerer i udviklingen af sine medarbejdere og har styr på arbejdsmiljøet med en ISO45001-certificering?

Kunne dette job måske være dit bedste nogensinde? Læs med her.

Velkommen til din første arbejdsdag hos BROEN A/S

Til BROEN A/S og deres produktion af FULL FLOW-ventiler søger vi en procesoperatør til den tekniske afdeling, som består af i alt 25 kollegaer inden for planlægning, produktion og drift. Du bliver en del af en virksomhed med et stærkt sammenhold, hvor kollegaer hjælper hinanden og arbejder på at løse opgaverne i fællesskab.

Fra din første arbejdsdag kommer du rundt i virksomheden og får hilst på dine nye kollegaer, og får et indblik i, hvad de arbejder med. Du får også en grundig introduktion til dine egne arbejdsopgaver, så du er godt klædt på til at kunne varetage jobbet.

Som procesoperatør arbejder du med op- og omstilling af produktionslinjer, betjening af produktionslinjer og montageceller, receptprogrammering samt løbende optimering af processer og værktøjer.

I BROENS kantine bliver der hver dag serveret lune retter og salatbar, og her mødes du med kollegaerne på kryds og tværs af afdelingerne.

Lidt om dig

Vi forestiller os, at du god procesforståelse fra metalbranchen som procesoperatør/industrioperatør.

Du kan godt lide at lære nye ting, og byder ind med holdånd og en struktureret tilgang til arbejdsopgaverne.

Sådan søger du stillingen

Vil du høre mere om stillingen og arbejdstiderne, så giv chefkonsulent for rekruttering hos Medarbejderne ApS Anne Lenith et kald på tlf.: 25109055.

Du kan også uploade dit CV ved at trykke på knappen ”Søg stilling”. En ansøgning er ikke nødvendig, vi vil hellere tale med dig om din motivation for stillingen.

Vi indkalder til samtaler løbende, og rekrutteringen lukkes, når den rette kandidat er fundet. Så tøv ikke, hvis jobbet er noget for dig.

Om BROEN A/S

BROEN er international markedsleder i ventilteknologi og er i dag repræsenteret på 3 kontinenter med høj aktivitet i Europa, Kina og USA. I over 70 år har
BROEN været en førende leverandør med udvikling og produktion af driftssikker og intelligent ventilteknologi til regulering af vand, luft og gas.

Vi leverer komplette løsninger inden for VVS-installationer og er førende leverandør af fjernvarmeventiler og ventiler til naturgas.

BROEN gruppen – en del af den hollandske Aalberts N.V. siden 1993 – har hovedkvarter i Assens på Fyn.