Procesoperatør

Karriere

Procesoperatør

Har du teknisk flair og interesse for teknik og robotteknologi? Har du skruet hænderne rigtigt på? Og vil du være en del af et uformelt miljø med dygtige og hjælpsomme kollegaer? Så er du måske den nye kollega og procesoperatør, vi søger til vores produktion i Assens.

Om jobbet
Vi giver dig mulighed for at blive udfordret på din tekniske kunnen, og sammen med dine kollegaer kommer du til at producere ventiler via vores højteknologiske maskiner. Du bliver en del af et team, der sammen laver løbende optimeringer af processer og værktøjer og sammen sikrer I lave omstillingstider og høje oppetider.

Dine arbejdsopgaver vil typisk være:

  • Op- og omstilling af produktionslinjer
  • Optimering af processer
  • Receptprogrammering
  • Betjening af produktionslinjer og montageceller


Hvem er du?
Vi sørger selvfølgelig for at klæde dig på i forhold til jobbet og give dig en grundig oplæring. Vi forestiller os, at du kommer med en baggrund som procesoperatør eller har tilsvarende erfaring inden for produktion. Det er også en fordel, hvis du har kendskab til metalbrancen og har erfaring med koldformning af metal og svejsning.

Som person er du et ordensmenneske, du har en struktureret tilgang til dine opgaver og går op i at opgaverne bliver løst effektivt og i den rigtige kvalitet. Du har gåpåmod, er nysgerrig og kan godt lide at lære nye ting. Som person er du også en udpræget teamplayer og kan samtidig arbejde målrettet og selvstændigt.

Hvad tilbyder vi?
Du kommer til at arbejde på 3-holdsskift og får en attraktiv lønpakke. På virksomheden har vi en kantineordning, vi tilbyder en sundhedsordning og har en aktiv personaleforening, der er med til at styrke sammenholdet i virksomheden.

Er du interesseret i jobbet?
Så send CV og ansøgning via HR@broen.com og mærk din ansøgning ’Procesoperatør’. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Production Manager Petur Eivind Durhuus på telefonnummer: 25 27 76 98.

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt, og ansøgningerne vil derfor blive behandlet løbende.

Hvem er vi?
BROEN A/S er international markedsleder i ventilteknologi og er i dag repræsenteret på 3 kontinenter. I over 70 år har BROEN været en førende leverandør med ud­vikling og produktion af driftssikker og intelligent ventilteknologi til regulering af vand, luft og gas. De lever­er komplette løsninger inden for VVS-installationer og er føren­de leverandør af fjernvarmeventiler og ventiler til naturgas.

BROEN gruppen – en del af den hollandske Aalberts N.V. siden 1993 – har hovedkvarter i Assens på Fyn (Fynbus rute 110 fra Odense kører ”til døren”).

BROEN A/S har iværksat en ambitiøs vækststrategi for at styrke og udvikle markedspositionen i nye såvel som eksisterende markeder. Dette sker gennem effektivisering af salgs- og markedsføringsindsatsen samt accelerering i udviklingen af nye innovative produkter baseret på ny teknologi i anvendelse og fremstilling