Om BROEN

Om BROEN

Kort om BROEN
BROEN er international markedsleder i ventilteknologi og vi er i dag repræsenteret på 3 kontinenter med høj aktivitet i Europa, Kina og USA.

I over 70 år har BROEN været en førende leverandør med ud­vikling og produktion af driftssikker og intelligent ventilteknologi til regulering af vand, luft og gas.

BROEN lever­er komplette løsninger inden for VVS-installationer og er føren­de leverandør af fjernvarmeventiler og ventiler til naturgas.

Med vores store erfaring og ekspertise omkring ventilteknologi skaber vi i tæt dialog med vores kunder og partnere over hele verden værdi og troværdighed og tilbyder pålidelige og sikre ventiler med fuld sikkerhed.

BROEN gruppen – en del af den hollandske Aalberts N.V. – har hovedkvarter i Assens.

For os giver kvalitet ikke blot adgang til et marked – det rækker langt ud over det. Det er fundamentet for vores forretning. Siden 2001 har BROEN været ISO certificeret og vi er i dag ISO 9001:2015 samt ISO 14001:2015.

BROEN blev i 1993 en del af Aalberts N.V., så vi har i dag mere end 16,000 kollegaer i mere end 50 lande verden over. Aalberts N.V. er noteret på EuroNext Stock Exchange, NL.

BROENs fem værdier

Vi når vore mål ved at gøre, hvad vi siger vi vil gøre – stærke værdier er grundlaget for vores forretning og knytter os sammen.

Winning with people!

Vis entrepreneurskab

Vi udforsker og realiserer drømme. Vi tilpasser os, innoverer og fokuserer på vores kunders behov og giver dem endnu mere tilbage

Tag ejerskab

Vi er selv ansvarlige for at nå vores mål. Vær proaktiv, ansvarlig og beslutningsdygtig.

Gå efter det bedste

Vi er passionerede selvkritiske og vedholdende i alt hvad vi laver. Vi udfordrer status quo, flytter grænser og tænker ud af boksen – og vi leverer

Del og lær

Vi lærer af hinanden ved at agere professionelt men med en åben indstilling. Vi bliver bedre dag for dag og vi er ikke bange for at fejle. Faktisk så ser vi det som et værdifuldt punkt på vejen mod succes.

Vi har integritet

Vi fører an med et godt eksempel, agerer ligefrem og tør at tage ordet. Vi er til enhver tid professionelle i alt hvad vi foretager os