Om BROEN

Visioner og værdier

Visioner og værdier: Fundamentet der binder vores organisation sammen.
Vores vision er enkel: Vi vil tilbyde den bedste ventilteknologi inden for niche applikationer. Stærke værdier er grundlaget for vores forretning og med samme fælles vision binder de os sammen som ét firma på tværs af grænser og tidszoner på tre kontinenter.

Anerkendt ventilteknologi er noget vi skal leve op til. Hver eneste dag. Vi når vore mål ved at gøre, hvad vi siger vi vil gøre – stærke værdier er grundlaget for vores forretning og knytter os sammen.

For os giver kvalitet ikke blot adgang til et marked – det rækker langt ud over det. Det er fundamentet for vores hus. Vi fokuserer og stræber efter konstant at forbedre vores tilbud til kunderne.

Siden BROEN blev grundlagt har vores passion for ventilteknologi været en væsentlig del af vores kernekompetencer.

Vores brand er vores løfte.

BROENs fem værdier

Vi når vore mål ved at gøre, hvad vi siger vi vil gøre – stærke værdier er grundlaget for vores forretning og knytter os sammen.

Winning with people!

Vis entrepreneurskab

Vi udforsker og realiserer drømme. Vi tilpasser os, innoverer og fokuserer på vores kunders behov og giver dem endnu mere tilbage

Tag ejerskab

Vi er selv ansvarlige for at nå vores mål. Vær proaktiv, ansvarlig og beslutningsdygtig.

Gå efter det bedste

Vi er passionerede selvkritiske og vedholdende i alt hvad vi laver. Vi udfordrer status quo, flytter grænser og tænker ud af boksen – og vi leverer

Del og lær

Vi lærer af hinanden ved at agere professionelt men med en åben indstilling. Vi bliver bedre dag for dag og vi er ikke bange for at fejle. Faktisk så ser vi det som et værdifuldt punkt på vejen mod succes.

Vi har integritet

Vi fører an med et godt eksempel, agerer ligefrem og tør at tage ordet. Vi er til enhver tid professionelle i alt hvad vi foretager os