article-image-1

WS Weinmann & Schanz

Pressemeddelelse: SHK Journal

BROEN FULL FLOW kugleventilserie nu tilgængelig
online hos WS Weinmann & Schanz


Den innovative ventilserie BROEN FULL FLOW, som fremstilles af BROEN i Danmark, er nu tilgængelig online hos Weinmann & Schanz.

SHK-grossisten og storspilleren fra Schwaben tilbyder nu BROEN FULL FLOW-kugleventilserien - fra DN10 til DN50 med integrerede pressetilslutninger - i sit meget omfattende sortiment. Her findes varianter i elforzinket stål til opvarmning og køling og rustfrit stål med DVGW til alle anvendelser fra -35 °C til +135 °C kontinuerlig temperatur.

Ventilerne leveres med enten et ergonomisk standardhåndtag, et pladsbesparende T-håndtag til installationer med begrænset plads eller et gear-greb med anti-trykstød teknologi og kontrolleret åben/luk funktion. Andre typer greb, med f.eks. høj, ikke-roterende spindel for stærkere kuldeisolering, kan også bestilles.

BROEN har i mere end 70 år været førende indenfor udvikling og produktion af pålidelig og intelligent ventilteknologi til regulering af vand, luft og gas. BROEN leverer ventilløsninger til VVS-, fjernvarme og køl-, naturgas-, marine- og energisektoren.

Find yderligere oplysninger om BROEN FULL FLOW her:
https://www.broen.dk/produkter/broen-full-flow/broen-full-flow/