article-image-1

Studentermedhjælper i Supply Chain

Velkommen til Jonathan Feld-Jakobsen, der ansat som studentermedhjælper i Supply Chain hos BROEN, mens han gennemfører 6. semester på uddannelsen PDI (Product Development and Innovation) på SDU.

Vi har for nylig budt velkommen til Jonathan Feld-Jakobsen som studentermedhjælper i Supply Chain hos BROEN, hvor han skal arbejde med udarbejdelse af en LCA og EPD. Jonathan er netop i gang med at skrive sit semesterprojekt og bruger BROEN som case.

Jonathan fortæller om sig selv: 

”Mit navn er Jonathan Feld-Jakobsen jeg er 25 år gammel og studerer til dagligt på 6. semester på uddannelsen PDI (Product Development and Innovation) på Syddansk Universitet.

Jeg er født og opvokset i Sønderjylland, men bor nu sammen med min kæreste i Odense C. Udover lektielæsning og opgaver bruger jeg min fritid på træning, og måske lidt for mange timer foran computeren”.

Lige præcis innovation er en af BROENs kerneværdier ”vi fortsætter med at udvikle nye og mere energieffektive produkter for at imødekomme vores kunders krav og sætte nye standarder inden for ventilteknologier”. Læs mere om BROENS vision og værdier.

Vi glæder os til et godt samarbejde med Jonathan og til gode input fra en studerende omkring produktudvikling og innovation.