article-image-1

Mostra Convegno Expocomfort 2022

Mød BROEN på Mostra Convegno Expocomfort 2022

BROEN er i år repræsenteret på Mostra Convegno Expocomfort 2022 med seneste nyt indenfor intelligent og energieffektiv ventilteknologi og med et særligt fokus på vores velkendte produkter BROEN BALLOFIX® og BROEN FULL FLOW.

Sidst i juni kan du møde BROEN på Mostra Convegno Expocomfort 2022 i Milano, Italien, hvor vi præsenterer seneste nyt indenfor intelligent og energieffektiv ventilteknologi, som understøtter vores løbende indsats for en mere bæredygtig produktion af ventiler.

Kig forbi til en snak om vores brede sortiment af BROEN BALLOFIX® kugleventiler, der er kendt for høj kvalitet, funktionalitet og dansk design. Vi præsenterer også BROEN FULL FLOW, som er vores nye og unikke ventil, der er udviklet og matcher kravene til effektivitet og kvalitet i et moderne byggeri.

Du finder os i Hal 18, hvor du kan møde Peter Larsen, Sales Director BROEN BALLOFIX® og Morten Davids, Regional Head of Sales FULL FLOW.

Praktiske informationer på MOSTRA CONVEGNO 2022:

Mostra Convegno Expocomfort 2022

Mød BROEN: Hal 18 – Stand K37

Dato: 28. juni – 1. juli LIVE / 28. juni – 6. juli DIGITAL

Adresse: Fiera Milano, S.S. del Sempione n. 28, 20017 Rho (Milano), Italy
Indgang: Porta Est, Porta Sud TIM e Porta Ovest TIM

Åbningstid: 9.00 – 18.30

Billet: Registration and ticket for the event

Se hele programmet her: Mostra Covegno 2022


Vores fokus på FNs verdensmål

BROEN arbejder med FNs verdensmål med fokus på især 4 delmål herunder Rent vand og sanitet, Bæredygtig energi, Anstændige jobs og økonomisk vækst samt Ansvarligt forbrug og produktion.

Læs mere om BROENs fokus på FNs verdensmål