article-image-1

IFAT 2022

Mød BROEN på IFAT 2022 i München (Invitation til reception)

Verdens førende messe indenfor vand-, spildevands-, affalds- og råstofhåndtering

BROEN er i år repræsenteret på IFAT 2022 med spændende nyheder indenfor energieffektiv, driftssikker og intelligent ventilteknologi, der understøtter vores løbende indsats for en mere bæredygtig produktion af ventiler. Mød os på stand nr. A3.115/214 til en snak om kundetilpassede ventilløsninger, der sikrer store besparelser af materialer, nemmere montering og en hurtigere produktion af ventiler.

IFAT er verdens førende messe indenfor vand-, spildevands-, affalds- og råstofhåndtering med mere end 3000 udstillere, der har fokus på fremtiden og bæredygtig teknologisk udvikling. Messen afholdes hvert andet år, sidst i 2018 på grund af corona. I løbet af de sidste 4 år er der sket en stor udvikling i ventilteknologi, som vi glæder os til at præsentere på IFAT. Ventilteknologi er vores passion og bæredygtig produktion et kerneområde.

Kig forbi vores stand til en snak om udviklingen af nye unikke ventiler, der sikrer store besparelser af både materialer, transport- og produktionstid. Vi præsenterer bl.a. en pladsreduceret ventilløsning udviklet til Norge, der gør montering hurtigere og nemmere.

Praktiske informationer om IFAT 2022:

IFAT - Internationale Fachmesse für Abwassertechnik

Mød BROEN
: Hal A3 - 115/214 (Pavilion of Denmark)

Dato: 30. maj – 3. juni 2022

Adresse: Messe München, Am Messeturm, 81829 München, Tyskland

Åbningstider: 8.30 – 18.00 (mandag - torsdag) 8.30 – 16.00 (fredag)

Billet: Køb billet til IFAT 2022

Se eventprogrammet på IFAT 2022

BROEN arbejder med FNs verdensmål med fokus på især 4 delmål herunder Rent vand og sanitet, Bæredygtig energi, Anstændige jobs og økonomisk vækst samt Ansvarligt forbrug og produktion.

Læs mere om BROENs fokus på FNs verdensmål

Foto kilde: Messe München