article-image-1

EN EFF, Frankfurt 2018

Den 23. internationale messe og kongres for varme og køl startede i Frankfurt a.M. i sidste uge. Messen er organiseret af AGFW - det tyske forbund for fjernvarme - og finder sted hvert andet år. Det er en optimal platform til at lancere og promovere produkter og servicetilbud indenfor fjernvarme og -køling. Igen i år tilbragte mange besøgere 3 dage fyldt med alle nyheder fra industrien.

BROEN havde linet en række nyheder op. Ventilserien BROEN Ballomax® - industri standarden og en velafprøvet ventil i fjernvarme - er nu opdateret i en ny forbedret udgave med spændende varianter: BROEN Ballomax® Full flow DN10-50, den kommende BROEN Ballomax® DN200-500 ligesåvel som dobbeltlejrede udgaver versioner af den kendte ventil.

BROEN's stand var velbesøgt med mange af industriens beslutningstagere, der gerne ville høre mere om produkttnyhederne. "Vi har på de forudbookede møder noteret en stor interesse for vores nye produkter", siger salgsdirektør Jesper Boysen og fortsatte:"Det skal blive meget interessant at følge disse helt nye konkurrencedygtige ventiler".

Produktchef Per Holst Christensen fortsatte:"Det var dejligt at se hvor godt vores nye produkter står i forhold til konkurrencen og mærke hvor meget vores kunder værdsætter vores udviklinger. BROEN har arbejdet mange år på at raffinere det der allerede var industristandarden og vi fortæstter vores research i denne industri, så vores kunder kan blive ved med at have tillid til at vi bringer dem værdifuld og effektiv ventil teknologi."