article-image-1

BROEN Valve Technologies fejrer 30-års jubilæum som en del af Aalberts N.V.

I BROEN Valve Technologies er vi stolte over at kunne annoncere vores 30-års jubilæum som en værdifuld del af Aalberts N.V. koncernen. I løbet af disse tre årtier har Aalberts N.V. bidraget afgørende til BROENs vækst og position som international markedsleder inden for ventilteknologi.

Under Aalberts N.V.s ejerskab har BROEN gennemgået en imponerende transformation fra en mindre virksomhed med fokus primært på de nordiske markeder til en betydeligt større og internationalt orienteret virksomhed med salg og produktion på flere markeder. Samarbejdet med søsterselskaber i Aalberts-gruppen har udvidet vores produkttilbud og givet os adgang til større markedsdækning for BROENs produkter.

Udvikling af nye produkter og teknologier har været et vedvarende fokusområde for Aalberts N.V., og det har været en central drivkraft bag investeringerne i BROENs udvikling. Dette har resulteret i opbygningen af brede og innovative produktporteføljer inden for alle vores brands: BROEN BALLOFIX®, BROEN BALLOMAX®, BROEN Full Flow og BROEN Clorius, som vi med succes har leveret til vores mange globale kunder.

Blandt andre markante fordele ved vores tilhørsforhold til Aalberts N.V. har fokus på bæredygtighed stået centralt. Sammen har vi forfulgt målrettede initiativer, der ikke blot har styrket BROENs produktportefølje, men også har cementeret et fælles engagement i ansvarlig forretningspraksis. Dette engagement har ikke kun styrket BROENs miljømæssige fodaftryk, men har også styrket vores brand som en ansvarlig ventilproducent.

Som en del af Aalberts N.V. har vi i BROEN fokus på at tiltrække de rette medarbejdere og sikre deres personlige og faglige udvikling. Dette sker både internt i BROEN og i samarbejde med Aalberts under vores fælles slogan: "Winning with People."

Jubilæet markerer ikke blot et imponerende antal år, men også en rejse præget af vedholdenhed og fremskridt. Vi ser frem til at fortsætte denne succesfulde rejse og takker Aalberts N.V. for 30 års partnerskab og resultatorienteret vækst.