article-image-1

BROEN på LM2017 (01-11-2017)

LM 2017.

Dansk Fjernvarme var igen i år vært for Landsmødet, der tiltrak mere end 2,000 deltagere fra hele den danske fjernvarmeindustri. Landsmøde 2017 blev i år afholdt i Aalborg den 26. - 27. oktober. Den danske fjernvarmeindustri er generelt stadig i en transformation med store anlægsinvesteringer, der skal realisere fremtidens vedvarende energiforsyning.

Landsmødet er den største event i den danske energisektor og tiltrækker besøgende fra varmeselskaber, industrien generelt samt politkere. Landsmødet indeholder også en årlig udstilling, hvor BROEN var repræsenteret med et stærkt team af dedikerede fjernvarmespecialister.

"Vi havde mange interessante møder og samtaler og mødte rigtig mange deltagere fra vores projekter", sagde Jesper Boysen, Salgsdirektør i BROEN. "Samtidigt var Landsmødet en fin mulighed for at præsentere næste års nyheder og få førstehåndsindtryk direkte fra kunder. Vi ser frem til 2018".

BROEN takker alle deltagere fra dette års Landsmøde og ser frem til igen næste år at byde velkommen til det 60. Landsmøde.