article-image-1

BROEN MC TOURING EVENT 2018

Tak til alle deltagere på dette års "BROEN Touring 2018"!

Igen i 2018 var BROEN A/S vært for 50 motorcykel entusiaster fra den danske fjernvarmeindustri, der samledes for at nyde en dag med erfaringsudveksling og nye input. Per tradition finder dette træf sted første torsdag i juni - og per tradition var vejret fantastisk og alle deltagere nød den danske sommer og det smukke landskab på køreturen.

I år gik turen fra Grønbech & Sønner i Vejle til BROEN A/S i Assens og videre til Assens Fjernvarme. Omkring middagstid ankom motorcyklerne på Skovvej 30 hvor salgsdirektr Jesper Boysen, produktchec Per Holst Christensen og Proudktionschef Larse Andersen viste den nye automatiserede produktion frem. Det er her at den nye BROEN Ballomax® Full Flow DN10-50 til fjernvarme produceres.

BROEN introducerer en ny full flow fjernvarmeventil i den velkendte BROEN Ballomax® serie til varme, køl og industriell anvendelse. Med en helt ny produktionsmetode kan ventilen fremstilles i ét stykke. Den nye patenterede ventil byder på en flow optimeret konstruktion i et kompakt design og den patenterede sædekonstruktion sikrer optimal tæthed og betjening af ventilen - i hele dens levetid. Ventilen fremstilles på en ny fuldautomatiseret produktionslinje i Assens i Danmark.

Arne Andersen, Area Manager hos BROEN:" Det er dejligt at mødes igen og opleve denne succesfulde dag igen i år. Vi havde en fantastisk dag og fik udvekslet erfaringer - både omkring motorcyklerne men også om fjernvarme. Vi ser frem til 6. juni 2019 - sæt allerede nu kryds i kalenderen og tag en tur med os".

BROEN Touring er en  tradition – vi ser frem til igen at være vært den første torsdag i juni 2019!