article-image-1

BROEN FULL FLOW introducerer 2 nye greb

BROEN FULL FLOW introducerer 2 nye greb - Gear-greb og T-greb – som er en udvidelse af vores omfattende BROEN FULL FLOW ventilprogram, der består af over 500 forskellige typer ventiler. De nye greb giver mulighed for nem og sikker betjening i alle typer installationer, specielt i kompakte installationer med begrænset plads.

Alle vores greb er ergonomiske og har en tempereret overflade, som giver øget komfort ved betjening. Grebene leveres med udskiftelige clips (rød og blå), der sikrer nem identifikation af f.eks. koldt og varmt vand og mulighed for at tilføje et tag med information om den tilknyttede installation.

Vores nye Gear-greb leveres med anti-trykstød teknologi og kontrolleret åben/luk funktion. Grebet er nemt at betjene, også for ventiler der er fastgroet på grund af kalk eller aflejringer. Vores nye T-greb er, ligesom vores velkendte L-greb, udført med metalindlæg indstøbt i komposit materiale, som sikrer en behagelig betjeningsoverflade, der er karakteristisk for alle BROENs ventilgreb.

Montering af greb uden værktøj

Alle BROEN FULL FLOW greb kan udskiftes uden brug af værktøj. Det er nemt og hurtigt for installatøren at de- og genmontere et greb, som også frit kan placeres, så det passer bedst til den aktuelle installation. Grebet kan ligeledes demonteres i installationer, hvor åben/luk funktionen ønskes fjernet for uvedkommende.

BROEN FULL FLOW grebssortiment byder på mange fordele:

  • Gear-greb med anti-trykstød teknologi og kontrolleret åben/luk funktion
  • Gear-greb med nem betjening - også for ventiler, der er fastgroet pga. kalk og aflejring
  • L-greb og T-greb udført med metalindlæg indstøbt i komposit materiale
  • Betjeningsmuligheder til kompakte installationer med begrænset plads
  • Ergonomiske greb med tempereret overflade
  • Udskiftning af alle typer greb uden brug af værktøj
  • Nem identifikation med rød eller blå clips og mulighed for et tag i grebet.


NYHED i Danmark! Levering indenfor 24-48 timer

Som noget helt nyt tilbyder vi fra 1. november 2022 levering i Danmark indenfor 24-48 timer af over 500 forskellige typer BROEN FULL FLOW ventiler.

Læs mere om BROEN FULL FLOW ventilprogram på vores hjemmeside:
https://www.broen.dk/produkter/broen-full-flow/broen-full-flow/