article-image-1

BROEN AT VVS '17 IN ODENSE, DENMARK

VVS '17 blev en kæmpe success !

Årets VVS’17 messe i Odense i forrige uge brød alle rekorder. Mere end 9,300 registrerede besøgende gjorde sammen med mere end 200 udstillere messen til den største og bedst besøgte danske VVS messe nogensinde.

 

For BROEN var det 3 dage med et rekord højt antal besøgende på standen: “Messen var en stor succes for BROEN – mange rigtig interessante mennesker aflagde os besøg og mit team havde mange gode møder, der fremover vil styrke vores position endnu mere”, fortæller Country Manager Jesper Højen Laage. ”Vi havde mange gode diskussioner og produkttræninger, hvorigennem vi igen fik bekræftet vores relation med eksisterende kunder, men vi fik også præsenteret vores systemløsninger til nye potentielle kunder - og vi ser meget frem til at følge disse muligheder”, fortæller Jesper.

 

På VVS17 introducerede BROEN også ”VVS Challenge” til hele den danske VVS industri. Gennem en LinkedIn dialog blev kunder i ugerne op til messen udfordret til på messen at deltage i et Virtual Reality spil, der som snigpremiere skulle bringe dem tættere på designet af den nye VSH XPress ventil, der først lanceres senere på året. Jesper Højen Laage var meget tilfreds med forhåndsinteressen og spilafviklingen på messen: “Kunderne producerede og installerede den kommende VSH XPress ventil og selvom det var virtual reality, så fik de lejlighed til at se og næsten mærke det færdige produkt, så de allerede nu kan gøre sig tanker om det”.

 

Spillet passede til messens overordnede tema om den moderne installatør og mere end 100 spillere var nysgerrige efter at se den nye VSH XPress ventil og prøve kræfter med stopuret og hinanden. På BROENs LinkedIn side kåres snart årets hurtigste VR Champ og årets VR Rookie for unge under uddannelse. Følg med i hvem der vinder på  BROEN's LinkedIn-profil . En stor tak til alle besøgende på vores stand – vi ser frem til VVS’19!