article-image-1

BROEN A/S fejrer 75 års fødselsdag og en innovativ rejse inden for ventiler

BROEN Valve Technologies er stolt over at markere 75 års dedikeret innovation og vores resultater i ventiler industrien. Siden vores grundlæggelse i 1948 har vi arbejdet utrætteligt på at levere kvalitetsprodukter og løsninger til vores kunder over hele verden.

Historien bag BROEN A/S
Med bæredygtighed og entreprenørskab som DNA startede Poul Broen virksomheden tilbage i 1948 i København, da han opfinder den første bruseautomat, der på effektiv vis leverede den rette mænge varme vand og indbygget automatisk lukkefunktion.

Dermed starter BROENs rejse med at udvikle innovative ventilløsninger. I 1960 flyttes virksomheden til Assens hvor hovedkontoret er den dag i dag – samme år opfinder og patenterer vi minikugleventilen BALLOFIX®, som for alvor positionere os i ventil markedet.

BROEN gruppen er i dag international markedsleder i ventilteknologi og vi er repræsenteret på 3 kontinenter med høj aktivitet i Europa, Kina og USA – ligesom BROEN A/S også er en del af den hollandske koncern Aalberts N.V.

BROENs bæredygtige tilgang til produktudvikling
BROEN har været med til at forme og lede udviklingen i kugleventilbranchen både nationalt og internationalt. Vi har løbende udviklet og indført avancerede teknologier og løsninger, der har forbedret effektiviteten, sikkerheden og ydeevnen af vores produkter. Dette har bidraget til at hæve standarden for ventiler og armaturer på tværs af industrier.

Vores grundlæggende værdier inkluderer en kontinuerlig stræben efter nye teknologisk og miljømæssig fremtidssikrede løsninger. Vores produkter er designet med fokus på energieffektivitet, ressourceoptimering og lang levetid.

Fire produktbrands, én vision
BROEN BALLOFIX®, BROEN BALLOMAX®, BROEN FULL FLOW og BROEN Clorius Control er hjørnestenene i vores produktportefølje og er synonyme med kvalitet og pålidelighed. I BROEN er vi stolt af vores fire produktbrands, som hver med sine unikke styrker og anvendelser bidrager til at løse nogle af fremtidens store udfordringer i forhold til bæredygtig byggeri, effektive løsning til energibranchen og energibesparende produkter til marineindustrien.

Tak!
Vi takker vores dedikerede medarbejdere, loyale partnere og værdsatte kunder for at have været en del af vores succesfulde rejse gennem de seneste 75 år. Vi ser frem til at fortsætte med at levere brancheførende produkter i årtier fremover.