DGNB certificeret byggeri af ny produktionshal

Bæredygtighed

DGNB-certificeret produktionshal

Bæredygtig byggeri af ny produktionshal

På denne side kan du følge med i byggeriet af den nye produktionshal, der efter planen skal stå færdig sommeren 2023 på Skovvej 30 i Assens nær de eksisterende BROEN bygninger. 

Investeringen er den største i BROENs historie og vil med bygning, maskiner og udstyr samlet udgøre et trecifret millionbeløb. 

Den nye bygning på cirka 4400 kvm kommer til at rumme BROENs seneste ventilsatsning - Mid-Range - og de nye produkter vil primært blive solgt som BROEN BALLOMAX® til fjernvarme, naturgas, VVS og let industri.

Assens Murer og Entreprenørforretning er hovedentreprenør på byggeopgaven.

DGNB-certificeret byggeri

Den nye produktionshal bliver miljøcertificeret efter den tyske
DGNB standard, der er en af verdens førende certificeringer af bæredygtigt byggeri. I Danmark administreres og certificeres DGNB af non-profit og medlemsorganisationen Rådet for Bæredygtigt Byggeri.

Organisationen arbejder for at udbrede bæredygtighed i byggebranchen og understøtter generelt den grønne omstilling i Danmark.

DGNB

Bæredygtighedscertificeringen DGNB er en krævende måde at bygge på, da man skal kunne dokumentere bygningens kvalitet. Rådet for Bæredygtigt Byggeri foretager en samlet vurdering i forhold til miljømæssig, økonomisk og social bæredygtighed.

De tre bæredygtighedskvaliteter suppleres yderligere i DGNB-ordningen med parametrene teknisk kvalitet og proceskvalitet.


Foreløbig tidsplan for byggeriet:

04-2022 - Første spadestik den 22.4.
04-2022 - Byggeplads og jordarbejde
08-2022 - Gulv
09-2022 - Montage af elementer
10-2022 - Vinduer, porte og tag
12-2022 - Bygningsinstallationer
05-2023 - DGNB certificering (lysindfald, radon, afgasning mv.)
06-2023 - Aflevering af bygning
06-2023 - Installation af maskiner

Har du spørgsmål til byggeriet, så kontakt venligst Jakob Jensen, Global Supply Chain Director, på jaj@broen.com eller 2340 1054.