article-image-1

VSH XPress - Next generation valve technology!

BROEN lancerer ny VSH XPress ventil: Next generation valve technology!

En ny unik produktionsteknik gør det sammen med få lasersvejsninger muligt at fremstille ventiler i ét og samme materiale som selve rørinstallationen. Med lanceringen af den nye VSH XPress ventil tilbydes VVS branchen nu helt nye installationsmuligheder og systemløsninger med en full flow ventil, der er fremstillet i samme materiale som selve rørinstallationen.

Den nye ventil leveres i forzinket stål og om kort tid i rustfrit stål og med den rustfrie version er risici for korrosion og afgivelse af tungmetaller i drikkevandet minimeret.

VSH XPress ventilen, der er udviklet i Danmark af BROEN A/S, byder på en optimeret full flow konstruktion i et slankt design, der samtidigt sikrer optimal og ensartet isolering af en hel XPress installation. Den patenterede sædekonstruktion sikrer optimal tæthed, kuglegang en og lang levetid.

Ventilerne fremstilles på BROENs nye moderne automatiserede produktionsanlæg i Danmark og med en individuel ventiltest af hvert enkelt ventil sikres BROENs velkendte høje kvalitet.
Dette understreges af et nyt tiltag, hvor hver eneste VSH XPress ventil som standard er lasermærket med information om størrelse, materiale og trykklasse samt mærket med et individuelt og unikt ventilnummer med sporbare oplysninger om proces- og kvalitetsdata på individuelt niveau.

VSH XPress ventilerne er egnede til brugsvand, varme og køl og tilbydes i dimensioner fra DN10 til DN50 – alle godkendte til PN16 med et temperaturområde fra -35°C til +135°C. Tilslutningerne er pres kombineret med pres, gevind eller omløber og de nye ventiler kan problemløst anvendes med både nye og eksisterende VSH XPress systemer, idet materialestandarder og teknologier er ens.
Lækagesikringen Leak-Before-Press (LBP) bruges stadig i installationsfasen, så sikkerheden for et velfungerende XPress system er øget. Der gives 10 års garanti på XPress systemet – inklusive ventiler og fittings. 

Ventil konceptet designet af BROEN har allerede modtaget den prestigefyldte Red Dot Design Award for sit unikke design.