article-image-1

EN488:2015 EHP 003

Med en vision om at være #1 i ventilteknologi er det naturligt for os at opfylde de hårdeste krav på markedet. Vi har underkastet vores ventilteknologi beregnet for underjordisk installation i fjernvarme og kølong en skrap test - og er stolte af at kunne meddele at vores eksisterende ventilteknologi opfylder de strengeste krav på markedet - EN488:2015 (EHP003).

Vi baserer vores fremstilling af fjernvarme ventiler på 30 års know how samt en arv fra den danske fjernvarmeindustri - og nu kan vi dokumentere at vores ventiler - både med enkelt- og dobbelt lejrede kugler - stadig nyder godt af at have industriens bedste design. Selvfølgelig opfylder de også EN488:2015 - certifikater som de færreste producenter kan fremvise. Send os en e-mail hvis De ønsker yderligere informationer om dette.

Udover det bredeste program fortsætter BROEN med at sætte et kvalitetsaftryk på ventilteknologi - og opfylder de hårdeste krav på markedet. Men vi går endnu videre og i foråret 2018 blev vores ventiler certificeret i henhold til EHP003. Dermed understreger vi vores kompromisløse kurs for at fasholde vores position som #1.

Ligesiden BROEN blev etableret har vores passion for ventilteknologi været vores kernekompetence.

Vores brand er vores løfte.