Sustainability Specialist

Karriere

Sustainability Specialist

 

Brænder du for Sustainability, LCA og EPD, og vil du med på vores rejse og være en del af den grønne omstilling og sikre, at vi positionerer os endnu stærkere på markedet? Er du samtidig nysgerrig, teknisk anlagt og har du en struktureret og detaljeret tilgang til dine opgaver? Så er du måske den nye kollega og Sustainability Specialist, vi søger til en nyoprettet stilling.  


Om jobbet
Du deler vores passion om bæredygtighed og med din personlighed og faglige ballast er du med til at sikre, at vi skaber værdi for vores kunder. I jobbet er det dig, der analyserer nye og eksisterende produkter og processer, udarbejder LCA’er og forbereder EPD’er som verificeres af 3. part. Du sørger samtidig for at vores eksisterende og LCA’er og EPD’er bliver udviklet og vedligeholdt.

Du har en evne til at bringe din viden i spil i dine projekter, du kan analysere og se sammenhænge og formidle din viden.  

Din kontaktflade til huset bliver bred, og du kommer bl. a. til at arbejde sammen med produktion, R&D, eksterne leverandører, producenter. Særligt i forhold til R&D bliver du sparringspartner ved udvikling af nye produkter.

Du får organisatorisk reference til vores kvalitets- og miljøchef, og da dette er en nyoprettet stilling er der mulighed for at være med til at udvikle og præge funktionen. Stillingen vil være på 25 timer om ugen.


Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har en teknisk baggrund og måske har en uddannelse som ingeniør. Du har måske et par års praktisk erfaring fra en lignende stilling, men vigtigst af alt er, at du brænder for bæredygtighed og har kendskab til LCA og EPD. I din tilgang til opgaver er du systematisk og struktureret, du er analytisk og ser muligheder og løsninger og har en god procesforståelse. Du er en god holdspiller og samarbejde og kommunikation er helt naturligt for dig.

Vi sørger selvfølgelig for at klæde dig godt på til jobbet.


Lyder stillingen som noget for dig?
Så send en ansøgning til hr@broen.com og mærk ansøgningen ”Sustainability Specialist”.  Vi afholder løbende samtaler og hører derfor gerne fra dig snarest.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Torben Hansen på
41 96 25 33 .  ​


Hvem er vi?
BROEN er international markedsleder i ventilteknologi og er i dag repræsenteret på 3 kontinenter. I over 70 år har BROEN været en førende leverandør med udvikling og produktion af driftssikker og intelligent ventilteknologi til regulering af vand, luft og gas. De leverer komplette løsninger inden for VVS-installationer og er førende leverandør af fjernvarmeventiler og ventiler til naturgas. BROEN gruppen – en del af den hollandske Aalberts N.V. siden 1993 – har hovedkvarter i Assens på Fyn.

BROEN har iværksat en ny ambitiøs vækststrategi for at styrke og udvikle markedspositionen i nye såvel som eksisterende markeder. Dette sker gennem effektivisering af salgs- og markedsføringsindsatsen samt accelerering i udviklingen af nye innovative produkter baseret på ny teknologi i anvendelse og fremstilling.