Karriere

Salgsingeniør til Jylland

BROEN Group er en ledende international industrivirksomhed indenfor ventiler til fjernvarme, industri, VVS, og Flow Control.

Med udgangspunkt i vækststrategien for BROEN Group, har vi øget indsatsen på produkt- og materialeudvikling, og har igangsat en række projekter der skal definere den teknologiske platform for det fremtidige produktprogram.

BROEN er i dag repræsenteret med egne selskaber og salgsorganisationer på flere centrale markeder og på en række øvrige markeder gennem selskaber i Aalberts gruppen samt gennem distributører.

Forretningsområdet

BROEN BALLOMAX er et af vore væsentlige produktprogrammer, som i Danmark primært anvendes inden for fjernvarmebranchen, og vi søger nu en salgsingeniør som vil få ansvaret for afsætning af BROEN BALLOMAX produkter til kunder primært i Jylland. Produktprogrammet er det mest omfattende til branchen, omfatter kugleventiler og tilbehør dækkende alle behov for markedet.

Som salgsingeniør får du ansvaret for salg, hvilket indebærer selvstændig varetagelse af teknisk rådgivning, kontrakthåndtering samt salgsprojektering til fjernvarmeværker, entreprenører, OEM’er og kontakt med de rådgivende ingeniører. Den interne kundeservice afdeling vil assistere med udarbejdelse og beregninger af tilbud på tekniske løsninger og projektering.

Jobbet

Du kommer til at arbejde med en kombination af vedligeholdende og opsøgende salg, og du planlægger og gennemfører selvstændigt salgsindsatsen. Størstedelen af din tid bruges på afholdelse af kundemøder med opfølgning på tilbud og løsninger, som skal dække kundens behov samt, hvis der er behov for dette, optræder du som praktisk problemløser.

Vi ser også gerne initiativ til at arrangere kundearrangementer, med indhold omkring produktkendskab og teknisk problemløsning. Alle dine salg og øvrige aktiviteter opdatere du i vores CRM-system, da rapportering og opdatering af markedsdata i CRM systemet, er en vital del af arbejdet.

Som salgsingeniør arbejder du ud fra privat adressen, som ideelt set ligger centralt i Jylland. Du får bil og alt nødvendigt udstyr til rådighed herunder systemopkobling til engagerede kolleger i kundeservice og salgsledelse. Vi lægger meget stor vægt på kontakt og erfaringsudveksling mellem kolleger.

Ønsket person profil:

  • Vi ser gerne en uddannelsesmæssig baggrund som VVS teknikker, installatør, maskinmester eller lignende uddannelse. Anden tilsvarende teknisk uddannelse og baggrund kan også være relevant
  • Erfaring med teknisk salg vil være en stor fordel, herunder stor faglig viden inden for system- og varmeteknik
  • Gerne erfaring med fjernvarmebranchen, men det er ingen betingelse
  • Dynamisk, ambitiøs, handlingsorienteret, målrettet
  • God til at skabe kontakt og bygge relationer herunder foretage opfølgning
  • Engelsk på forhandlingsniveau

BROEN HQ er beliggende i Assens på Fyn, hvor alle nøglepersoner som vil støtte op omkring den beskrevne jobfunktion ligeledes er placeret.

Lyder dette interessant for dig og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgsdirektør Jesper Boysen på mobil 2340 1002. Ønsker du at søge jobbet sender du din ansøgning til hr@broen.com

BROEN indgår i det børsnoterede hollandske Aalberts Industries, der med over 150 selskaber i 20 lande beskæftiger mere end 16.000 medarbejdere. BROEN indgår, sammen med en række andre virksomheder, i forretningsområdet Industrial Installations og er gruppens centrale virksomhed for udvikling, produktion og salg af ventilprogrammer til energisektoren i form af fjernvarme- og gasventiler samt af Flow Control ventiler til HVAC industrien. Produkterne afsættes til mere end 50 lande.