Sales Supporter

Karriere

Sales Supporter

Vil du være med på holdet og yde den bedst tænkelige support til vores kunder i både ind- og udland? Er du serviceminded, struktureret og systematisk, og har du samtidig flair for systemer? Så er du måske den nye kollega og Sales Supporter, vi søger til BROEN i Assens.

Om jobbet
I jobbet får du faglig reference til vores gruppeleder for kundeservice og bliver en del af et dynamisk og uformelt salgsteam, der sammen arbejder målrettet på at supportere både inden- og udenlandske kunder.

Sammen med to kollegaer fra kundeservice er det dig, der bliver ansvarlig for ordrebehandling og back up til vores salgsafdeling. Det bliver også dig, der:

  • Supporterer vores sælgere i udarbejdelse af tilbud m.m.
  • Deltager i den daglige kontakt med kunder omkring ordrer og forespørgsler
  • Opsøgende salg via telefon og mails
  • Følger op på leveringsterminer
  • Fakturering og information til kunder omkring levering
  • Håndterer eventuelle reklamationer, herunder også fejlleveringer
  • Opdaterer stamdata i både ERP og CRM-system - herunder kunder, prisaftaler, kundedata osv.


Sammen med dine kollegaer i kundeservice vil du også modtage virksomhedens gæster og besvare BROENs hovedtelefon.


Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har en handelsgymnasiel uddannelse og erfaring fra en lignende stilling. Som person brænder du for at give kunderne og vores sælgere en professionel behandling og oplevelse og er derfor også serviceminded. I din tilgang til opgaver er du systematisk og struktureret og rummer samtidig et godt overblik og kan holde mange bolde i luften på én gang.

Du har flair for systemer og har arbejdet med ERP- og CRM-systemer i dine tidligere jobs. Du trives med at have et selvstændigt ansvar for din funktion, men du får også en bred kontaktflade internt i huset og kommer til at arbejde tæt sammen med produktion, indkøb og salg. Du har derfor gode samarbejds- og kommunikationsevner.

For dig er det helt naturligt at kommunikere på både dansk, engelsk og tysk - såvel skriftligt som mundtligt. Som person er du åben og imødekommende, og du har gåpåmod og lysten til at lære.

Lyder stillingen som noget for dig? Så send en ansøgning til hr@broen.com og mærk ansøgningen ’Sales Supporter’. Vi afholder løbende samtaler og hører gerne fra dig snarest.


Hvem er vi?
BROEN er international markedsleder i ventilteknologi og er i dag repræsenteret på 3 kontinenter med høj aktivitet i Rusland, Europa, Kina og USA. I over 70 år har BROEN været en førende leverandør med ud­vikling og produktion af driftssikker og intelligent ventilteknologi til regulering af vand, luft og gas. De lever­er komplette løsninger inden for VVS-installationer og er føren­de leverandør af fjernvarmeventiler og ventiler til naturgas.

BROEN gruppen – en del af den hollandske Aalberts N.V. siden 1993 – har hovedkvarter i Assens på Fyn.

BROEN har iværksat en ny ambitiøs vækststrategi for at styrke og udvikle markedspositionen i nye såvel som eksisterende markeder. Dette sker gennem effektivisering af salgs- og markedsføringsindsatsen samt accelerering i udviklingen af nye innovative produkter baseret på ny teknologi i anvendelse og fremstilling.