Karriere

Projektleder

Vil du være en del af en internationalt førende leverandør inden for ventilteknologi? Og har du teknisk forståelse og lysten til direkte dialog med få udvalgte kunder?

Projektledelse fra idé til løbende leverancer i Europa

Som projektleder for OEM BALLOFIX løsninger hos BROEN A/S får du en spændende stilling med et internationalt islæt, og en bred vifte af alsidige opgaver. Du får ansvaret for projektstyring af OEM-projekter, hvor du i samarbejde med salg, R&D, PTA og SCM løbende har fingeren på pulsen, og sikrer at kunden er involveret og orienteret om status på projekterne. Du kommer til at være med i projektet lige fra opstart til afslutning af projektet.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter desuden:

  • etablering og afholdelse af projektmøder med kunder. Møderne afholdes i samarbejde med øvrige relevante afdelinger, og kan afholdes såvel online som fysisk
  • kalkulering af tilbud samt lave rammeaftaler for OEM Ballofix-projekter
  • oprettelse og vedligeholdelse af stamdata på produkter i ERP-system og øvrige produktdatasystemer
  • deltagelse på BROEN-messer i udlandet.

 

Herudover vil det også være din opgave at have direkte kontakt til OEM-kunderne ved løbende forespørgsler.

Det forventede antal årlige rejsedage bliver ca. 10-20 dage i Europa, herunder sambesøg med sælger.

Din arbejdsplads bliver på BROENs hovedkontor i Assens på Fyn, hvor du får reference til Sales Director for BROEN Ballofix.

Teknisk profil med god kundeforståelse

Du har en solid teknisk indsigt og forståelse for løsningssalg. Du har kundeforståelse og har erfaring med eller interesse for projektstyring. Din uddannelsesmæssige baggrund er måske maskinmester eller installatør, men har du relevant praktisk baggrund er det også fint.

Din arbejdsstil er proaktiv og du er samtidig struktureret og disciplineret.

Du har en naturlig systemforståelse, og du arbejder selvstændigt og selvtænkende. På samme tid trives du i samarbejdet med andre, og har gode kommunikationsevner – både på dansk og engelsk på skrift og i tale.

Som person er du initiativrig, finder dig godt til rette i at arbejde med frihed under ansvar og ser dig selv, som en imødekommende kollega.

”Be an entrepreneur, take ownership, go for excellence”

.. Er blot et udsnit af de værdier, som er grundlæggende for ånden hos BROENs medarbejdere. Du bliver brandambassadør for en virksomhed, der allerede har en stærk markedsposition, og som er kendt for en suveræn produktkvalitet.

Du kommer til at spille en aktiv rolle i et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor samarbejde og vidensdeling er en naturlig del af hverdagen, og beslutningsvejen er kort. Du bliver ansat i BROEN, som er en veldrevet og økonomisk stærk virksomhed. Virksomheden tilbyder fleksibilitet og en konkurrencedygtig lønpakke inkl. pension, bonus, sundhedsordning og kantineordning.

SØG STILLINGEN

Oprettet: 4 august 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt