Karriere

Lager- og logistik operatør

Tag skridtet ind i en verden af lager- og logistikopgaver

Vi søger en dygtig kollega til vores voksende produktion i Assens. Så trives du med en dynamisk hverdag, kan jonglere med flere opgaver samtidig og har sans for organisering, så er det sandsynligvis dig, vi leder efter.

Om jobbet
Som Lager- og Logistikoperatør hos os bliver du en vigtig brik i vores Lager- og Logistikafdeling. Du vil rapportere direkte til Stefan, som er vores Lager- og Logistikchef og derudover kommer du til at arbejde sammen med et fantastisk team bestående af to erfarne lager- og logistikoperatører. Vi har skabt et positivt og uformelt miljø, hvor du kan udfolde dine evner og bidrage til teamets succes.

Dine opgaver inkluderer:

  • Varemodtagelse af stål, stænger og rør i overensstemmelse med ISO-standarder.
  • Pakning og forsendelse af varer med omhu og præcision.
  • Booking af transport og sikring af en smidig logistikstrøm.
  • Support til vores produktionen ved korrekt opfyldning af varer.
  • Afsendelse af råvarer og halvfabrikata til vores underleverandører.

 

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du allerede har solid erfaring som lager- og logistikoperatør, helst fra en produktionsvirksomhed. Med et gyldigt truckcertifikat og indgående kendskab til ERP-systemer er du klar til at tage begynde en spændende og til tider hektisk hverdag hos BROEN. Din strukturerede tilgang, evne til at se muligheder og løsninger samt viljen til at udfordre ”plejer” kendetegner dig. Du trives i en rolle med mange kontaktflader, hvor samarbejde og kommunikation er nøgleelementer.

Vi venter på din ansøgning!
Hvis du er klar til at tage det næste skridt i din karriere som Lager- og Logistikoperatør, så send din ansøgning til hr@broen.com og mærk den med "Logistik- og Lageroperatør". Vi afholder løbende samtaler, så tøv ikke med at ansøge.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Stefan Klaaborg på telefonnummer: 23401082

Hvem er vi?
BROEN er den førende internationale leverandør af ventilteknologi og har været en nøglespiller på markedet i over 75 år. Vores innovative og driftssikre ventilteknologi bruges til at regulere vand, luft og gas. Vi er stolte af vores position som markedsleder og er repræsenteret på tre kontinenter. Som en del af den hollandske Aalberts N.V. har BROEN sit hovedkvarter i Assens på Fyn. Vi befinder os i en spændende vækstfase og er dedikerede til at styrke vores position gennem effektiv salgs- og markedsføringsindsats samt udvikling af nye innovative produkter baseret på den nyeste teknologi.