Karriere

Lager- og logistik operatør

Lager- og logistikoperatør
Kan du bevare overblikket og jonglere med mange lageropgaver? Er samarbejde og kommunikation helt naturligt for dig? Og vil du med på rejsen og være vores nye lager- og logistikmedarbejder?

Vi udvider nemlig vores produktion i Assens og søger derfor en ny kollega til vores Lager- og logistikafdeling, hvor du kan blive vores nye kollega.

Om jobbet
I jobbet får du organisatorisk reference til vores Lager- og logistikchef og bliver en del af en afdeling, der udover dig består af to lager- og logistikoperatører samt en elev . Du bliver en del af et team med dygtige kollegaer, hvor det hele foregår i et positivt og uformelt miljø. I samarbejde med dine kollegaer i afdelingen, kommer du til at sikre alt omkring:

  • Varemodtagelse af stål, stænger og rør i henhold til ISO-standarder
  • Deltage i projekter såsom optimering af flow
  • Pakke varer til forsendelse
  • Booke transport
  • Supportere produktionen med opfyldning af varer
  • Sende råvarer og halvfabrikata til underleverandør

Din funktion er tværgående med snitflader både internt og eksternt, hvorfor det er vigtigt, at du kan trives med og kommunikere med mange mennesker.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har en baggrund som lager- og logistikoperatør og kommer fra en lignende stilling i en produktionsvirksomhed. Det er en selvfølge, at du har truckcertifikat, og gennem din erfaring har du opbygget et solidt kendskab til ERP-systemer. I din tilgang til opgaver er du struktureret og systematisk, og du ser muligheder og løsninger, udfordrer det bestående og lader dig ikke begrænse af eksisterende processer og løsninger. Du får en bred kontaktflade, så samarbejde og kommunikation er derfor også helt naturligt for dig. 

Lyder stillingen som noget for dig?
Så send en ansøgning til hr@broen.com og mærk ansøgningen ”Logistik- og lageroperatør”.  Vi afholder løbende samtaler og hører gerne fra dig snarest.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Stefan Klaaborg på telefonnummer: 23401082

Hvem er vi?
BROEN er international markedsleder i ventilteknologi og er i dag repræsenteret på 3 kontinenter. I over 70 år har BROEN været en førende leverandør med udvikling og produktion af driftssikker og intelligent ventilteknologi til regulering af vand, luft og gas. De leverer komplette løsninger inden for VVS-installationer og er førende leverandør af fjernvarmeventiler og ventiler til naturgas.

BROEN gruppen – en del af den hollandske Aalberts N.V. siden 1993 – har hovedkvarter i Assens på Fyn.

BROEN har iværksat en ny ambitiøs vækststrategi for at styrke og udvikle markedspositionen i nye såvel som eksisterende markeder. Dette sker gennem effektivisering af salgs- og markedsføringsindsatsen samt accelerering i udviklingen af nye innovative produkter baseret på ny teknologi i anvendelse og fremstilling.