Industritekniker

Karriere

Industritekniker

BROEN søger industritekniker/maskinarbejder (5.nov 2018)

Dit kommende job? 

BROEN er en industrivirksomhed der udvikler og producerer ventilprodukter som anvendes indenfor fjernvarme, industri, VVS, energieffektivitet og flow control.

I produktionen foretager vi fremstilling af komponenter til ventiler samt direkte produktion af ventiler. Vi arbejder i stål og messing. 

Af produktionsmæssige hensyn tilrettelægges arbejdstiden på skiftehold, hvor der udarbejdes en turnusplan med en 8-10 ugers cyklus. Det er derfor en væsentlig forudsætning for ansættelse, at du er i stand til at arbejde på skiftehold. Turnusplanen laves altid 1 år frem, så du også kan planlægge din fritid.

Arbejdsopgaverne:

  • Mekanisk bearbejdning i form af opstilling, programmering samt betjening af computerstyrede CNC bearbejdningsanlæg
  • Drejning og fræsning i stål og messing samt håndværksmæssige opgaver
  • Indgå i skiftende teams – deltage i teamets produktionsplanlægning
  • Kvalitetssikring af eget arbejde

 

Vi lægger meget vægt på et sikkert og godt arbejdsmiljø, godt samarbejde til kollegaer og samtidig åbenhed overfor personlig udvikling.

Vi foretager naturligvis den nødvendige oplæring i vores forskellige CNC anlæg og deres styringer, men forventer at du har erfaring indenfor området og med metalbearbejdning generelt.

Interesseret ?
Så tag kontakt til Afdelingsleder Carsten Jørgensen på mobil 2340 1032 eller skriv e-mail på cnj@broen.com

BROEN er en international virksomhed indenfor styring af vand, fjernvarme og naturgas. Virksomheden arbejder i dag indenfor en række industrier og eksporterer sine produkter til mere end 50 lande. Virksomheden har ca. 600 medarbejdere og egen produktion i Danmark, Polen og Rusland. BROEN er en del af den børsnoterede hollandske industrigruppe Aalberts som består af mere end 150 virksomheder fordelt i 22 lande.

BROEN er en international virksomhed indenfor styring af vand, fjernvarme og naturgas. Virksomheden arbejder i dag indenfor en række industrier og eksporterer sine produkter til mere end 50 lande. Virksomheden har ca. 600 medarbejdere og egen produktion i Danmark, Polen og Rusland. BROEN er en del af den børsnoterede hollandske industrigruppe Aalberts Industries som består af mere end 150 virksomheder fordelt i over 22 lande.