Karriere

Industritekniker

Om jobbet

Klik her og søg jobbet via Simply Job

Som industritekniker har du helt sikkert nok af potentielle arbejdspladser at vælge mellem. Men hvorfor så ikke vælge en bundsolid virksomhed, som – ud over at være markedsleder – tilbyder jævnlig træning og kurser til sine industriteknikere og har styr på arbejdsmiljøet med en ISO45001-certificering?

Kunne dette job måske være dit bedste nogensinde? Læs med her:

Velkommen til BROEN A/S

Til BROEN A/S og deres produktion af BALLOFIX kugleventiler søger vi en industritekniker til deres stabile team på 10 kollegaer. Her er høj anciennitet, god omgangstone og masser af humor.

I produktionen fremstiller du ventiler samt komponenter til ventiler i stål og messing (primært drejning). Der er tale om serieporduktion, og din hverdag går både med opstilling, betjening og programmering (redigering af programmer) på CNC-maskinerne. Derudover deltager du i teamets produktionsplanlægning og kvalitetssikring af emner.

Som nævnt har BROEN fokus på træninger og kurser til sine medarbejdere, så du hele tiden kan udvikle dig inden for dit fag og teknologierne.

Lidt om dig

Vi forestiller os, at du har en baggrund som industritekniker/maskinarbejder og erfaring med metalbearbejning samt kendskab til programmering/redigering af programmer på maskinerne.

Som person er du imødekommende i dit samarbejde med resten af dine kollegaer i afdelingen.

Sådan søger du stillingen

Vil du høre mere om stillingen og arbejdstiderne, så giv chefkonsulent for rekruttering hos Medarbejderne ApS Anne Lenith et kald på tlf.: 25109055.

Du kan også uploade dit CV ved at trykke på knappen ”Søg jobbet”. En ansøgning er ikke nødvendig, vi vil hellere tale med dig om din motivation for stillingen.

Vi indkalder til samtaler løbende, og rekrutteringen lukkes, når den rette kandidat er fundet. Så tøv ikke, hvis jobbet er noget for dig.

Info

Arbejdssted: BROEN A/S, Skovvej 30, 5610 Assens

Om BROEN A/S

BROEN er international markedsleder i ventilteknologi og er i dag repræsenteret på 3 kontinenter med høj aktivitet i Europa, Kina og USA. I over 70 år har BROEN været en førende leverandør med udvikling og produktion af driftssikker og intelligent ventilteknologi til regulering af vand, luft og gas.

Virksomheden leverer komplette løsninger inden for VVS-installationer, og er førende leverandør af fjernvarmeventiler og ventiler til naturgas.